Muzeul Tehnic din Viena

viena_30.11.2008Muzeul Tehnic din Viena – www.technischesmuseum.at – ofera o perspectiva asupra lumii tehnologiei, intr-un spatiu de peste 22.000 mp.

De la motoare cu abur la uscatoare de par demodate, de la instrumente muzicale la modele uriase de barci, sau de la primele modele de masini de spalat la aeroplane in marime naturala, Muzeul Tehnic din Viena a achizitionat tot felul de obiecte si dispozitive din prima jumatate a secolului XX.
Stiinta, fizica, astronomie, energie, mediu, planificare urbanistica, inginerie, transport, electronice, orice este legat de tehnologie este aici prezentat, explicat si demonstrat.

Biletul de intrare pt adulti costa 10 Euro, pt tinerii pina la 19 ani este gratuit, iar pt studentii intre 19 si 27 de ani biletul costa 8,50 Euro.

Noi am fost in Muzeu intr-o duminica, in 30.11.2008. Erau multi vizitatori, in special copii, care erau foarte curiosi de toate exponatele tehnice, Erau si ateliere unde li se explicau principiile tehnice ale diferitelor dispozitive si astfel puteau vedea pe viu cum functioneaza.

Iata aici imaginile realizate in Muzeul Tehnic din Viena in 30.11.2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *