Ce nu am gasit inca pe pagina telekom.ro

sigla_telekom_1Noua pagina web. www.telekom.ro s-a lansat din 13.09.2014 si am constatat ca nu toate informatiile existente pe pagina romtelecom.ro se regasesc pe noua pagina telekom.ro. Iata mai jos citeva dintre cele lipsa precum si oferte nu foarte detaliate pt unele pachete de servicii:

1. Acoperirea de servicii fixe. Se putea cauta dupa numarul de telefon sau dupa adresa si ca rezultat aparea banda de internet maxima de la adresa precum si daca existau conditii la adresa pt IPTV si CATV. Acum la acoperite apare doar acoperirea de telefonie mobila. Asa s-ar putea verifica de catre fiecare client sau doritor serviciile fixe Telekom care se pot oferi la o anumita adresa.

Actualizare 15.11.2014

Au aparut 2 categorii separate de acoperire: Acoperire servicii mobile si Acoperire servicii fixe.

2. Serviciul Fon despre care am scris aici. Pe noua pagina nu apare nimic despre acest serviciu. Doar in My Account se poate activa pt cei care au si internet.

Actualizare 26.12.2014

De citeva zile am vazut ca au aparut detalii despre serviciul fon la sectiunea Fix / Internet / Aplicatia Fon sau direct la adresa www.telekom.ro/fon.

3. Reincarcarea cartelei preplatite de mobil de pe telefonul fix despre care am scris aici. Pe noua pagina web am gasit aici doar comunicatul de presa despre lansarea serviciului.

Actualizare 26.09.2014

Serviciul de reincarcare e cartelei Telekom de pe telefonul fix

4. Pachetele de 4 servicii (Mobil-TV-Net-Voce) nu sunt prezentate toate pe pagina, la fel ca in pliantele tiparite. Pe pagina este prezentat doar Pachetul All Inclusive Fix Mobil (444 lei/luna) si cel cu 140 lei/luna.

Actualizare 22.10.2014

Azi am vazut aici ca au aparut si alte pachete de 4 servicii (Mobil-TV-Net-Voce).

Probabil ca mai sunt si alte omisiuni. Pe masura ce mai descopar ceva voi actualiza articolul.

Actualizare 30.03.2015

5. La sectiunea Despre noi / Magazine de la adresa www.telekom.ro/magazine nu apare nici un oras inlista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *