Amenzile de circulatie pot fi platite acum si la terminalele ZebraPay

sigla_zebrapayBucurești, 6 octombrie 2014Amenzile de circulație pot fi plătite acum și la terminalele ZebraPay, cea mai mare reţea de terminale de plată de tip self-service din țară. Românii vorputea să îșiplătească amenzile de circulație la peste 900 de puncte de colectare, în orice zi a săptămânii, indiferent de oră, fără niciun comision.

Mai mult decât atât, șoferii nu vor mai fi nevoiți să trimită dovada de plată către secțiile de Poliție careau emisprocesul verbal de contravenție, aceaste informații fiind incluse într-un raport trimis zilnic către Direcția de Impozite și Taxe din localitatea de reședință a plătitorului.

“Din informațiile pe care le avem, în România se dau anual peste 3 milioane de amenzi de circulație, din care doar

40% sunt încasate. Un motiv ar putea fi faptul că achitarea lor nu este un proces tocmai la îndemână. Serviciul de plată al amenzilor date de Poliția Rutieră oferit de ZebraPay, vine în ajutorul șoferilor, dar și al autorităților. Șoferii se vor putea

încadra mai ușor în cele 48 de ore pe care le au la dispoziție pentru a plăti jumătate din minimul amenzii, fapt care i-ar putea motiva să o plătească, ceea ce s-ar traduce în încasari mai mari la buget”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Procedeul de plată al amenzilor de circulație este cel mai simplu disponibil în acest moment pe piață. TerminaleleZebraPay solicită doar numele și prenumele, CNP-ul, numărul de telefon, seria, numărul și data emiterii procesului verbal, localitatea de reședință și valoarea care trebuie achitată. În plus, fiind în format electronic, dovada plății amenzii poate fi regăsită cu ușurință în caz de necesitate.

Acest serviciu vine în ajutorul șoferilor, ca o completare a serviciului de plată a rovinietei și este disponibil în peste 150 de localități din țară. Pe lângă acestea, rețeaua

ZebraPay mai pune la dispoziția clienților săi servicii precum plata facturilor, reîncărcarea cartelelor prepaid, plata online, monedă virtuală, bilete de tren și avion, abonamente presă și multe alte facilități de plată.

Sursa: www.zebrapay.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *