Modificari la Wizz Discount Club de la Wizz Air

sigla_wizzairAm primit azi dimineata un email de la Wizz Air in care eram informat ca se pot economisi bani si la taxa de bagaje cu Wizz Discount Club.

Am vazut ca apare o reducere de 23 de lei pt toate taxele de bagaj achizitionate online. Dar pe linga aceasta reducere am vazut ca apar doua tipuri de Wizz Discount Club: tip Standard (pt titular si un insotitor) si tip Grup (pt titular si maxim 5 insotitori). Pina acum era un singur tip de abonament Wizz Discount Club pt titular si maxim 9 insotitori (deci 10 pasageri in total).

Iata mai jos care sunt costurile pt cele doua tipuri de abonamente:

Avantaje – valabile pentru un an

Abonamentul de membru Standard
149 lei /pe an

Abonamentul de membru Grup
249 lei /pe an

Reducere minimă garantată de lei 45 lei pentru fiecare zbor pentru toate biletele de zbor începând de la 99 lei

Reducere minimă garantată de 23 lei pentru toate taxele de bagaj achiziționate online

Pentru dvs. și un insotitor (total 2 pasageri)

Pentru dvs. și până la 5 insotitori (total 6 pasageri)  

Astfel cu noile tipuri sunt afectate familiile care calatoresc cu copii si care acum nu se mai incadreaza la aboamentul Standard.

Pentru cei care au achiziționat abonamentul de membru la Wizz Discount Club înainte de 14 octombrie 2014, se pot selecta următoarele opțiuni:

  • rămâneți la abonamentul dvs. actual de membru și continuați să faceți economii doar la costul biletelor de zbor (deci pt maxim 10 pasageri)
  • schimbați la abonamentul Standard de membru fără niciun cost suplimentar și începeți să faceți economii la taxele de bagaj (pt maxim 2 pasageri)
  • schimbați la abonamentul Grup (pentru doar 100 lei in plus) și începeți să faceți economii la taxele de bagaj (pt maxim 6 pasageri)

Schimbarea sau trecerea la o categorie superioară de membru nu va afecta data de expirare a cotizației la WIZZ Discount Club.

Mai multe informatii despre serviciul Wizz Discount Club puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *