Schimb valutar la bancomatele ING BANK

sigla_ingAzi am primit un email cu noutati de la ING Bank. Una dintre noutati esteca la bancomatele ING dedicate lei/euro se pot face tranzactii de schimb valutar din lei in euro si viceversa 24h/7 zile pe saptamana.

Se face identificarea cu orice card ING, se alege butonul „Schimb valutar” apoi se depune suma pe care doriti sa o schimbati in euro si daca sunteti de acord cu rata de schimb valutar, primiti banii in euro. Daca bancomatul nu va poate poate elibera suma exacta, diferenta se duce direct in contul cardului cu care v-ati identificat.

Aici se pot vedea toate locatiile ING si daca se selecteaza Bancomat EUR se pot vedea acele bancomate care elibereaza Euro.

1 comment for “Schimb valutar la bancomatele ING BANK

  1. Selegean Sergiu
    19/12/2014 at 14:46

    ING este cea mai prosta banca. Cunosc pe cineva care are o firma si care a avut un cont la ei deschis, uneori se intampla sa aiba popriri , ca sa se faca plata popriri omul respectiv suna la Bucuresti, ca astia de la Arad nu pot sa faca nimic , hu fac nimic altceva decat deschid si inchid conturi si ajuta omul sa faca plati prin internet banking, dupa ce suna dureaza intre 3-5 zile lucratoare ca sa se faca plata popriri , motivele invocate de banca pentru acesta intarziere sunt ca au multe popriri de platit, ei fac doar 20 de popriri pe zi ( ceea ce mi se pare foarte putin , este chiar o absurditate) si ca platile se fac in ordinea prioritatilor. I s-a spus ca alte banci cum ar fi Raifessein Bank si Banca Transilvania fac plata a doua zi dupa ce sunt anuntati. Chiar s-a gandit bine ca stiu de concurenta dar ei nu practica acest lucru ca oricare banca serioasa si care se respecta. Tot cand are popriri si incaseaza , prostii de la ING nu pun deoparte suma ramasa dupa impartirea sumei incasate ( suma aferenta popriri+suma ramasa dupa poprire) , din nou se suna la Bucuresti si dureaza o ora pana se deblocheaza contul. Si la persoane fizice , procedeaza la fel, in sensul ca in cazul unei popriri , tot trebuie sunat la Bucuresti , ca stia de la Arad nu pot face nimic, nu te ajuta cu nimic. Orice problema ai,mica sau mare,astia de la Arad iti spune sa suni la Bucuresti. Si inca o chestiune : telefonul din agentie la care poti suna este situat intre bancomate si oricine poate auzi date confidentiale. Ceea ce mi se pare o alta absurditate a acestei banci. In final pot afirma ca are dreptate domnul Mircea Badea cu articolul sau de pe blogul sau intitulat ” ING este moartea” . Indemn: Fugfiti cat puteti de ING !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *