RCS & RDS dubleaza vitezele la internet fara nici un cost suplimentar

sigla_rcs-rdsIncepand din aceasta luna, RCS & RDS dubleaza gratuit vitezele la serviciul de internet la abonamentele Digi Net Fiberlink 50, pentru clientii rezidentiali existenti. Cresterea vitezei de la 50 Mbps la 100 Mbps se va face automat, fara sa fie necesar ca abonatii sa resemneze contractele.

Clientii care au abonamente Digi Net Fiberlink 50 vor beneficia de Digi Net Fiberlink 100 cu viteze de pana la de 100 Mbps, fara niciun cost suplimentar. Aceasta migrare este in desfasurare si se realizeaza gradual, astfel incat clientii sa nu fie afectati si sa se asigure o buna functionare a serviciilor de internet. 

RCS & RDS a lansat in urma cu un an internetul cu cea mai mare viteza disponibila in Romania pana in prezent, abonatii sai beneficiind astfel de viteze de transfer (download) de 1000 Mbps pentru 45 Lei/55* Lei pe luna (TVA inclus) cu abonamentul Digi Net Fiberlink 1000 si de pana la 500 Mbps pentru 45 de lei pe luna (TVA inclus) cu abonamentul Digi Net Fiberlink 500.

*tariful pentru Fiberlink 1000 este 55 Lei (TVA inclus), iar reducerea de 10 Lei (TVA inclus) se aplica pentru abonatii care au contractat Digi TV Digital si Digi Tel sau Digi TV Digital si Digi Mobil din oferta curenta.3

Mai multe detalii despre ofertele companiei gasiti pe site-ul www.rcs-rds.ro 

tabel_digi_net

Sursa: www.rcs-rds.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *