Black Friday Digi Mobil – 6 luni gratuite la abonamentul Optim Nelimitat

sigla_rcs-rdsRCS & RDS organizeaza in perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2014, “Black Friday Digi Mobil” si ofera o reducere de 100% la plata abonamentului Optim Nelimitat pentru 6 luni, persoanelor fizice care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil

In plus, Digi Mobil le ofera beneficiarilor acestei oferte, posibilitatea de a-si achizitiona telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, la cele mai accesibile preturi. Gama variata de telefoane mobile poate fi consultata aici. 

Oferta este valabila la contractarea abonamentului Optim Nelimitat si se adreseaza tuturor clientilor care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil. 

Persoanele care doresc sa beneficieze de aceasta oferta trebuie sa se prezinte intr-un punct de prezenta RCS & RDS cu “Zona vanzari”sau intr-unul din noile magazine Digi, in perioada 27 noiembrie – 01 decembrie 2014.

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie, primii 5 GB trafic fara limitare de viteza, cu viteza de acces de pana la 21,6 Mbps si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit. 

Sursa: www.rcs-rds.ro

Detalii despre oferta puteti citi si aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *