Horizon Go de la UPC: peste 50 de canale TV sunt acum disponibile online, pe orice dispozitiv mobil

sigla_upcBucuresti, 16 decembrie 2014 – UPC Romania, companie membra Liberty Global, anunta lansarea serviciului Horizon Go, ca raspuns la dorinta in crestere a romanilor de a se bucura de serviciile de divertisment pe toate dispozitivele, oriunde ar fi. Cu Horizon Go, UPC le ofera clientilor sai de televiziune si internet posibilitatea de a accesa pe orice dispozitiv programele preferate de la TV. Peste 50 de canale TV sunt acum disponibile gratuit in cadrul platformei Horizon Go. UPC Romania va extinde constant grila disponibila pe noua platforma Horizon Go, pentru a oferi clientilor sai acces la cat mai multe canale TV.

In Romania, se remarca o nevoie in crestere de mobilitate pentru continutul video – mai mult de unul din cinci romani isi doreste acces la canalele TV in mediul online, potrivit datelor obtinute de UPC in urma unui studiu de piata derulat in acest an. In Romania, castiga tot mai mult teren tabletele si smartphone-urile (peste 45% impreuna). De altfel, 32% dintre utilizatorii de internet din mediul urban navigheaza de pe smartphone si 14% de pe tableta, in timp ce 70% folosesc laptop-ul*. La nivel mondial, peste 30% dintre consumatori urmaresc continut video online cel putin o data pe zi si peste 60% urmaresc continut video online saptamanal**.

Peste jumatate – 53% – dintre utilizatori isi doresc sa aiba acces la aceste servicii de divertisment pe orice dispozitiv, oriunde ar fi. Acum, cu Horizon Go, clientii UPC se pot bucura de continut TV pe dispozitive mobile, atat acasa, cat si in afara casei. Horizon Go aduce mai multa valoare serviciilor UPC si este un beneficiu pe care il oferim clientilor nostri, fiind un serviciu gratuit. Serviciile UPC sunt disponibile acolo unde isi doresc consumatorii, prin aplicatia UPC Phone, serviciul de internet UPC Wi-Free si acum Horizon Go”, declara Robert Redeleanu, CMO UPC Romania.

Cu Horizon Go, la data lansarii, utilizatorii vor avea acces la 58 de canale TV, in functie de abonamentul de televiziune detinut si vor putea viziona programele TV pe maximum cinci dispozitive simultan. In plus, ei vor putea programa de la distanta mediaboxul DVR, pentru a inregistra programele TV preferate. Functiile de inregistrare si Push to TV (schimbarea programului urmarit la TV direct din aplicatie) reprezinta funcţionalitati pe care, in acest moment, doar Horizon Go le ofera pe piata din Romania. De altfel, datele UPC arata ca 75% dintre utilizatorii aplicatiei UPC TV folosesc in mod frecvent functia Push to TV si 20% functia de inregistrare de la distanta.

Conectarea la Horizon Go este simpla. Primul pas pentru a beneficia de serviciu este descarcarea aplicatiei Horizon Go din magazinele iOS si Android. Utilizatorii de PC pot accesa serviciul prin horizon.tv/ro_ro/. Al doilea pas implica autentificarea in aplicatie, acest pas facandu-se folosind datele de logare in contul My UPC. Odata autentificat, un client UPC va putea accesa prin aplicatie continutul video oferit, oricand si oriunde.

Serviciul este disponibil in Romania gratuit clientilor care au abonament la serviciile de internet si televiziune UPC si functioneaza atat pe conexiuni de internet UPC, cat si pe conexiuni oferite de alti furnizori, inclusiv in retelele 3G di 4G.

Detalii despre Horizon Go, inclusiv lista canalelor, sunt disponibile pe https://www.horizon.tv/ro_ro/.

Sursa: www.upc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *