Revelion 2015 in Piata Primariei din Arad

afis revelion 2015 primaria aradArădenii sunt invitaţi de Primăria Arad şi Centrul Municipal de Cultură să sărbătorească împreună trecerea în Noul An, care va fi marcată, conform tradiţiei, în centrul oraşului cu un concert şi de un show impresionant de artificii.

În seara zilei de 31 decembrie 2014, pe scena din faţa Palatului Administrativ vor urca, de la ora 22.00, trupa Dara, care va fi urmată de Ricardo Caria, iar de la ora 23.00, în faţa publicului vor apărea cei de la trupa Colors in Stereo.

Dara este un proiect aradean, constituit din fostii componenţi ai Hidro Grup 8 (anii 80). Repertoriul trupei este format din alternative folk/post, rock/metal.

Ricardo Caria este cetăţean portughez stabilit la Arad, care devenit cunoscut publicului după participarea sa la mai multe emisiuni-concurs de muzică uşoară.

Colors in Stereo este o trupă din Bucureşti, cu un repertoriu care variază de la piese disco, pop, dance, indie, r&b, pop-rock.

La trecerea dintre ani cei prezenţi în faţa Primăriei Arad vor avea parte de un memorabil foc de artificii, care se anunţă a fi unul dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani.

Sursa: www.primariaarad.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *