eMAG lanseaza doua branduri proprii de electronice si electrocasnice: Wink si Star-Light

sigla_emagSub brandul Wink, comercializăm deja tablete, urmând ca în primul semestru din 2015 să aducem pe piață modele noi din gama mid-high, precum și șapte modele de smartphone-uri.

„Prin produsele comercializate sub brandul Wink dorim ca beneficiile tehnologiei actuale să devină accesibile unui public cât mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adresează clienților pasionați de mobilitate, conectivitate, dar care acordă o importanță sporită investiției în achiziția produsului”, spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Mărci Proprii eMAG.

Tableta Wink One este dotată cu procesor Quad Core Allwinner A31S ARM Cortex A7, cu o frecvență de 1000 MHz. Tableta dispune de display IPS, cu o diagonală de 7 inch și o rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Noua tabletă are o memorie RAM de 1024 MB, un spațiu de stocare de 8 GB și este dotată cu sistem de operare Android v4.4.2 KitKat.

„Estimăm că în primul an de la lansare vom vinde 20.000 de tablete Wink și 20.000 de smartphone-uri Wink”, spune George Costache.

Cea mai recentă lansare este tableta Wink Elite 7.85, cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz, cu ecran de 7.85 inch IPS care oferă vizibilitate foarte bună din orice unghi. Capacitatea sa de stocare de 16GB poate fi mărită până la 32GB cu un card Micro SD. Tableta Wink Elite este dotată cu sistem de operare Google Android 4.4.

Star-Light, brandul propriu eMAG pe segmentul SDA
Sub brandul propriu Star-Light, am lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici. La începutul acestui an, am adaugat în portofoliu trei modele de televizoare, urmând ca în următoarele luni să lansăm sub umbrela aceluiași brand noi modele de televizoare, echipamente audio, precum și electrocasnice mari.

www.wink-zone.com

www.star-light.com

Sursa: www.emag.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *