Premii pt plata cu cardurile Visa la Kaufland in perioada 23.02-05.04.2015

logo_visa_kaufland_2Am citit azi pe site-ul www.kaufland.ro ca in perioada 23.02-05.04.2015,  se desfasoara campania ”Primavara aceasta platesti cumparaturile cu orice card Visa si poti câstiga o masina 4×4 sau un voucher de cumparaturi de pâna la 100 de lei”.

Pentru fiecare plată cu cardul Visa a cumpărăturilor tale din magazinele Kaufland, indiferent de sumă, primești un talon răzuibil cu care poți câștiga carduri cadou având o valoare de 50 sau 100 de lei (1000 carduri cadou de 50 lei si 50 carduri cadou de 100 lei). sau marele premiu la tombola finală: o mașină Dacia Duster.

In cazul in care talonul razuibil este castigator, pe acesta va fi trecuta valoarea premiului castigat, constand intr-un card cadou. Pentru a intra in posesia cardului cadou, pentru validare, trebuie pastrat atat bonul de cumparaturi cat si talonul razuibil castigator. Pentru ridicarea premiului instant clientul va merge la biroul de Informatii, din orice magazin Kaufland, va preda talonul razuibil castigator si va ridica cardul cadou, care poate fi folosit la achitarea ulterioara a cumparaturilor exclusiv in magazinele Kaufland. Cardurile cadou pot fi folosite pentru cumpărături în valoarea tiparita pe acestea, in orice magazin Kaufland din România.
In cazul taloanelor razuibile necastigatoare, acestea pot fi inscrise la o tragere la sorti, inscrierea putandu-se realiza prin completarea si introducerea talonului razuibil necastigator in urnele speciale aferente acestei campanii, prezente in magazinele Kaufland. Talonul razuibil necastigator ce va fi introdus in urna, trebuie completat cu urmatoarele date personale: Nume, Prenume, Oras/Judet, numar de telefon mobil.

Regulamentul campaniei il puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *