Parcarea in Arad se poate plati si prin SMS trimis din reteaua Digi Mobil

DSCF5601Daca pina acum parcarea in Arad se putea plati prin SMS trimis doar din retelele Orange, Vodafone si Telekom, iata ca de curind se poate plati si prin SMS trimis din reteaua Digi Mobil.

Trebuie trimis un SMS la numarul scurt 7420 (la fel ca si in cazul celorlalte trei retele de telefonie mobila). SMS-ul trebuie sa contina un cod de 3 cifre (care reprezinta zona de taxare) urmat de numarul de inmatriculare al masinii:

Optiune Valabilitate parcare Trimite SMS continind Tarif SMS (fara TVA)
 Plata parcare Zona A (Rosie)  1 ora  101 + nr. inmatriculare masina  0.50 euro
Plata parcare Zona A (Rosie) 2 ore 102 + nr. inmatriculare masina 0.80 euro
 Plata parcare Zona B (Galbena) 1 ora 201 + nr. inmatriculare masina 0.40 euro
Plata parcare Zona B (Galbena) 2 ore 202 + nr. inmatriculare masina 0.65 euro
Plata parcare Zona C (Verde) 1 ora 311 + nr. inmatriculare masina 0.20 euro
Plata parcare Zona C (Verde) 2 ore 312 + nr. inmatriculare masina 0.40 euro

Plata parcării din rețeaua Digi Mobil este posibilă doar pentru abonații rețelei. Nu este momentan disponibila pentru clienții prepay. Tarifele pt SMS-urile trimise din reteaua Digi Mobil sunt identice cu cele trimise din retelele Orange, Vodafone si Telekom

Detalii despre parcare puteti citi aici (tariful pt SMS este afisat cu TVA inclus si este eronat pt unele pozitii si pt compozitia SMS-ului pt zona C) si pe www.tpark.ro/arad.

Plata parcării prin SMS în Arad se poate face prin intermediul aplicatiei gratuite SMS Parking Romania, disponibilă atât pentru iOS cât şi pentru Android, care permite plata parcării în 15 oraşe din ţară. Utilizând această aplicaţie, şoferii au şi posibilitatea de a achiziţiona vigneta.

Pe pagina www.primariaarad.ro puteti vedea aici toate informatiile (mai putin despre zona C) despre sistemul de parcare (inclusiv despre parcarile rezidentiale), orarul, tarifele (pt plata cu monede, card, SMS si abonamente), strazile si zonele de parcare, precum si actele necesare pt diferitele tipuri de abonamente. Hotarirea Consiliului Local al Mun. Arad nr. 9 /28.01.2014 care reglementeaza zona C de parcare o puteti citi aici. Deocamdata nu este mentionat nici intr-un loc despre posibilitatea platii parcarii prin SMS trimis din reteaua Digi Mobil.

1 comment for “Parcarea in Arad se poate plati si prin SMS trimis din reteaua Digi Mobil

  1. 28/02/2015 at 15:41

    Dane, postul tau e infinit mai bun ca si comunicarea pe site-ul primariei 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *