eMAG a lansat categoria Fashion

sigla_emagSuntem mândri să te anunţăm că portofoliul de categorii de produse pe care le găseşti pe eMAG este astăzi complet: electronice, IT, electrocasnice, produse pentru copii, fashion, casă și grădină, cărți, sport, auto și supermarket sunt pregătite pentru „Adaugă în coş!”

Peste 14.000 de articole FASHION sunt acum gata să te ispitească odată ce ai intrat pe eMAG.ro, serviciul 30 de zile drept de retur fiind, de asemenea, disponibil pentru această categorie de produse.Nu ne oprim aici: în sezonul următor, gama va fi extinsă la 25.000 de articole!

În noua categorie Fashion vei regăsi branduri locale precum Nissa, Raspberry, Carmencita, TinaR, Lashez, Otter, Madame, Condur, Meli Melo, și branduri internaționale, precum Little Mistress, Selected, Menbur, Aldo, Lacoste, Guess, Lucien Piccard, Caravelle, Celio, YVY Bags, Yepme. Prin această selecție de branduri acoperim toate tipurile de vestimentație și accesorii de zi cu zi, de la office și elegant, la casual și relaxat. Iată ce ne-a spus Iulian Stanciu, director general eMAG, cu ocazia lansării: „Strategia categoriei urmărește conceptul de Fresh Fashion, al cărui public își dorește să fie la modă, caută produse de calitate, pe care vrea sa le aleagă în liniște, de acasă sau de la birou și să economisească timp și bani comandând online”.

Veştile bune nu se opresc aici: odată cu introducerea Fashion, lansăm și brandul propriu – RELEASE, sub care îţi vom oferi mini-colecții vestimentare ce se vor schimba la fiecare două luni, dar și încălțăminte în tendințe. Notele definitorii ale brandului RELEASE sunt affordable chic, new, trendy, astfel încât vei găsi cel puțin un stil care să ţi se potrivească. Brandul propriu are şi o altă iniţiativă frumoasă în spate: „Dorim să încurajăm tinerii creatori din România să contribuie la realizarea colecțiilor RELEASE și ne propunem să avem guest designers pentru fiecare sezon. Mai mult, avem în plan să dezvoltăm o școală dedicată tinerilor designeri, “Școala de talente Fashion”, în cadrul căreia îi vom stimula să participe și să se dedice conceptului de Fresh Fashion la eMAG”, spune Iulian Stanciu.

Nu am lăsat deoparte criteriul experiență de cumpărare lipsită de griji: clienții categoriei Fashion vor beneficia de livrare rapidă din stoc, call center dedicat 24/7 și serviciul de retur în 30 zile. Returul este simplu, cu pick-up-ul curierului.

Sursa: www.emag.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *