Noul model de factura E.ON de gaze naturale

sigla_eonAm intrat azi in contul Myline de la E.ON si am vazut la sectiunea Mesaje urmatoarea informatie, aparuta chiar in 07.05.2015:

Stimate client,

Factura E.ON de gaze naturale are acum o nouă formă şi cuprinde noi informaţii de interes pentru dumneavoastră

Noul model de factură E.ON a luat naştere ca răspuns la solicitările dumneavoastră de a vizualiza mai clar, mai uşor şi mai rapid elementele de interes de pe factură. Totodată ne-am propus ca noul model de factură să aducă şi alte îmbunătăţiri în relaţia cu clienţii noştri, respectiv:
    a) codul de bare pentru plata facturii curente (dreapta sus) – dimensiunea redusă ne va ajuta să modelăm produse dedicate cu beneficii reale pentru clienţii casnici, oferind posibilitatea imprimării lui pe orice suport
    b) codul de bare pentru evidenţierea totalului de plată (factură curentă + facturi neachitate + plăţi în avans) – pentru o mai bună alocare a plăţilor efectuate şi pentru eliminarea situaţiilor în care o factură neachitată generează penalităţi sau chiar sistarea furnizării (lateral stânga)
    c) utilizarea unui singur cont bancar pentru plata facturii, la fiecare dintre partenerii noştri financiari, indiferent de regiunea geografică a locului de consum
    d) introducerea unui nou element – codul de încasare – care înlocuieşte codul de abonat ce trebuie menţionat la achitarea facturii; codul de încasare diferenţiază un loc de consum de altul, în cazul clienţilor cu mai multe puncte de consum, şi permite alocarea fidelă a plăţii pe locul de consum aferent
    e) intervalul lunar de autocitire şi transmitere a indexului contorului de gaze naturale

O informaţie foarte utilă pentru dumneavoastră, înscrisă acum pe factură, este data expirării verificării / reviziei instalaţiei de utilizare gaze naturale. Asiguraţi-vă că lucrările de verificare sau revizie a instalaţiei de gaze naturale sunt efectuate la timp şi de către personal autorizat. În caz contrar, pentru siguranţa dumneavoastră şi conform legislaţiei în vigoare, operatorul de distribuţie poate dispune deconectarea/sistarea furnizării. Reconectarea /reluarea furnizării de gaze naturale se poate realiza doar dacă prezentaţi documentele care atestă efectuarea la timp a verificării sau reviziei instalaţiei de utilizare.

Pentru orice informaţii legate de modul de facturare a consumului dumneavoastră sau de elementele înscrise pe factură vă rugăm să vă adresaţi cu încredere Centrului de Servicii Clienţi sau să consultaţi personal agenţii de vânzări din cel mai apropiat Centru de Relaţii Clienţi E.ON.

Vă mulţumim şi vă asigurăm că, pas cu pas, eforturile noastre sunt îndreptate spre atingerea unui nivel înalt de calitate a serviciilor oferite dumneavoastră.

Cu respect,
E.ON Energie România

Int-adevar, am observat de citeva luni ca factura s-a imbunatatit ca si prezentare si ca au aparut unele informatii suplimentare, mentionate mai sus.

Alte informatii despre E.ON puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *