Tarom Cargo – serviciu de curierat oferit de Tarom

sigla_taromAzi dimineata a trebuit sa trimit un colet de mici dimensiuni de la Timisoara la Bucuresti, care sa ajunga la Bucuresti tot azi sau maxim miine dimineata inainte de ora 9. Firmele de curierat au un serviciu matinal, prin care plicul sau coletul ajunde in dimineata urmatoare dar pina la ora 10 sau 12.

Am descoperit un serviciu de transport colete oferit de Tarom, prin intermediul caruia coletul putea ajunge in aceeasi zi. Serviciul se numeste Tarom Cargo si detalii despre acest serviciu puteti gasi aici.

Acest serviciu este cel mai rapid mod de a trasmite un plic/colet de la un aeroport din ţară (Baia Mare, Cluj, Iaşi, Satu Mare, Timişoara) la Bucuresti şi invers. Se acceptă la transport toate categoriile de mărfuri, cu excepţia bunurilor periculoase. Am vazut ca se pot trimite si colete in regim international, iar TAROM poate efectua transport aerian de cargo către toate destinaţiile listate în orarul de zbor.

Am dus coletul la Aeroportul Timisoara azi la ora 13 si la ora 16 a fost ridicat din Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) de la terminalul Cargo. Practic coletul a plecat cu cursa Tarom de la ora 14.25 din Timisoara si a ajuns la Bucurest la ora 15.40. Costul unui colet de 2 kg a fost de 15 euro + TVA (83 lei). Am platit suma la Agentia Tarom din partea stinga a cladirii Aeroportului Timisoara si apoi am dus coletul impreuna cu documentele de transport la Terminalul Cargo din cladirea de linga Aeroport (in stinga). Coletul a fost scanat, ca si un bagaj pt pasageri. Hala era goala, acolo am ajuns insotit de o persoana de la paza, iar aceasta a chemat o alta persoana sa scaneze coletul, semn ca serviciul de transport colete nu prea e utilizat de catre clienti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *