Optiunea “Porteaza-ti banii” din ING Home Bank

sigla_ingAm observat in ultima perioada in meniul Operatiuni din ING Home Bank ca a aparut optiunea “Porteaza-ti banii”. Cu aceasta optiune, unica in Romania, poti sa-ti transferi salariul sau orice venituri de la alta banca la ING cu doar 3 click-uri.

Am incercat sa fac un transfer din Bancpost utilizind un card Visa. Am introdus toate datele si la final am primit mesajul ca plata nu a putut fi efectuata, iar pt detalii sa contactez Banca. Am sunat la Bancpost si mi s-a confirmat ca este posibil sa fac platiti online utilizind cardul respectiv, deci nu acaasta era cauza refuzului platii. Am primit informatia ca sunt unele probleme pt acest tip de trasnfer intre Bancpost si Ing Bank, deci pt moment nu se poate folosi optiunea “Porteaza-ti banii” din Bancpost catre Ing Bank.

Am sunat si la Ing Bank si am aflat ca pt moment sunt unele probleme pt acest tip de plata intre unele banci si Ing Bank, fara sa mi se precizeze care sunt acele banci. Dar am fost asigurat ca situatia va fi reglementata. Mi s-a mai precizat ca in prezent trebuie facuta operatiune de transfer de bani manual, de fiecare data cind se doreste (alegindu-se si suma de transferat), iar e viitor va fi si o optiune de plata recurenta, adica lunar sa fie facuta automat o plata din cardul indicat cu o suma prestabilita, deci ca si cum ar intra un salariu fix in contul Ing Bank.

O sa incerc sa fac un transfer si intre Cec Bank si ING Bank, sa vedem daca va functiona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *