Târgul “Produs de Cluj” la Arad – 10-12.07.2015

Afis Produs de Cluj - Oradea 50x70 - v03 - 20150624Asociația “Produs de Cluj” în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Arad, organizeza la Arad, in perioada 10-12.07.2015, prima ediție a târgului producătorilor şi meşteşugarilor ardeleni.

În premieră la Arad, Târgul Produs de Cluj, Arad și Transilvania, îşi propune să promoveze producătorii locali, artele şi meşteşugurile tradiţionale specifice Clujului, Aradului, dar şi din restul Transilvaniei.
Desfășurat pe durata a trei zile, în Piața Avram Iancu din Arad, Târgul Produs de Cluj, Arad și Transilvania va reuni producători de alimente din carne fabricate după reţete originale, lactate, dulcețuri și sucuri naturale, miere de albine, ulei presat la rece, produse de patiserie și ciocolată de casă. Alături de aceştia vor expune o serie de artizani care vor oferi vizitatorilor costume populare tradiționale din Transilvania, sculpturi în lemn și piatră, bijuterii hand made, produse pe bază de lavandă, săpunuri naturale, cosmetice bio, precum și obiecte realizate din sticlă, împletituri și articole de pielărie.

Cei care viziteaza Târgul vor putea urmări spectacole de folclor susținute de îndrăgiţi artiști locali şi clujeni.

Eu am fost la Tirg in seara zilei de simbata 11.07.2015. Era un spectacol de muzica populara si era multa lume care privea la spectacol dar si consuma din multitudinea de produse de la Tirg.

Toate imaginile realizate in 11.07.2015 la Târgul “Produs de Cluj” le puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *