Plata dividendelor pe 2014 de la SIF Banat – Crisana

sigla_sif1_1Dupa ce in 2012 si in 2013 SIF Banat – Crisana nu a acordat dividende, iata ca pt anul 2014 se vor plati dividende.

Plata dividendelor aferente exercițiului financiar 2014 începând cu data de 4 septembrie 2015, prin intermediul Depozitarului Central S.A., al Participanților la sistemul de compensare-decontare și registru și al Băncii Transilvania – agentul de plată selectat.

Plata dividendelor se va realiza către acționarii SIF Banat-Crișana înscriși în Registrul Acționarilor ținut de către Depozitarul Central S.A. la data de 14 august 2015 aprobată de
adunarea generală a acționarilor.
Dividendul brut este de 0,1 lei pentru o acțiune, iar impozitul pe dividende aferent va fi reținut la sursă în cotele prevăzute de lege sau alte reglementări specifice.
Pățile în numerar prin intermediul Bancii Transilvania se fac numai pentru persoanele fizice care nu au solicitat plata in cont bancar. Lista unitaților Bancii Transilvania o puteti vedea aici.
Dividendele pentru exercițiul financiar 2011 neîncasate de acționari vor fi plătite împreună cu
dividendele anului 2014.
Comunicatul de presa il puteti citi aici, iar mai multe detalii despre modalitatile de plata si actele necesare puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *