Premii pt plata cu cardurile Visa la Kaufland in perioada 16.11-27.12.2015

logo_visa_kaufland_3In perioada 16.11-27.12.2015, in toate magazinele Kaufland din Romania se desfasoara campania ”Plateste cumparaturile cu orice card Visa si le poti transforma intr-un castig la casa de marcat”.

Pentru fiecare plată cu cardul Visa a cumpărăturilor tale din magazinele Kaufland, indiferent de sumă, primești un talon răzuibil cu care poți câștiga carduri cadou având o valoare de 100 lei, 50 lei, 20 lei sau 50 lei (200 carduri cadou de 100 lei, 300 carduri cadou de 50 lei, 500 carduri cadou de 200 lei si 4000 carduri cadou de 10 lei). In cazul in care talonul razuibil este castigator, pe acesta va fi trecuta valoarea premiului castigat, constand intr-un card cadou.

Pentru a intra in posesia premiului castigat, respectiv a cardului cadou, castigatorul trebuie
sa pastreze bonul fiscal al cumparaturilor si lozul castigator. Pentru ridicarea premiului instant clientul va merge la biroul de Informatii, din orice magazin Kaufland, va preda lozul castigator insotit de bonul fiscal al cumparaturilor si va ridica cardul cadou, care poate fi folosit la achitarea ulterioara a cumparaturilor exclusiv in magazinele Kaufland.
Dupa ce castigatorul a intrat in posesia cardului cadou, acesta va fi activat, putand fi folosit la cumparaturi numai dupa 24 de ore de la acordare.
Regulamentul campaniei il puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *