Premii pt plata cu cardurile Visa in perioada 23.11- 31.12.2015

afis_visa_2015In perioada 23.11 – 31.12.2015 se desfasoara promotia “Visa Winter 2015”. Promotia este organizata de Visa impreuna cu toate bancile partenere din Romania.

Posesorii de carduri trebuie sa efectueze in perioada promotiei cel putin o tranzactie cu cardul Visa  (de credit sau de debit) la comerciantii care accepta o astfel de modalitate de plata pe teritoriul Romaniei si / sau in strainatate, la punctele de vanzare – POS sau online (nu retragerea de numerar facuta la un ATM).

Fiecare tranzactie efectuata in perioada promotiei, reprezinta o inscriere la promotie, neexistand un plafon maxim de inscrieri. In cazul in care un participant efectueaza o tranzactie contactless, acesta primeste doua sanse pentru tranzactia respectiva.

In cadrul acestei promotii se vor acorda 39 de premii zilnice, fiecare premiu constand intr-o suma de bani in cuantum de 1000 (o mie) euro. Premiile campaniei, vor fi acordate prin transfer bancar, in contul aferent cardului Visa apartinand castigatorului dupa contactarea acestuia si validarea sa drept castigator de catre Banca participanta. Contul va fi alimentat in LEI, suma de 1000 euro, fiind calculata la cursul de 1 euro = 4,4412 lei.

Tragerile la sorti se vor face saptaminal, iar lista cistigatorilor o puteti vedea aici.

Regulamentul promotiei il puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *