Noul serviciu Rate Oriunde de la Bancpost

sigla_bancpostAm intrat recent pe www.bancpost.ro si am vazut ca a aparut un nou serviciu pt cardurile de credit – Rate oriunde.

Astfel se poate plati in pana la 6 Rate fara Dobanda orice cumperi, de oriunde, cu cardul tau VISA, American Express® sau WIZZ Bancpost. De asemenea, acum poti transforma cumparaturile realizate Online, in Rate fara dobanda.

Ce reprezinta programul Rate Oriunde?

Rate Oriunde este un program special gandit pentru ca tu sa te bucuri de oferte oricand le intalnesti, deoarece este mai usor cand stii ca poti sa imparti orice tranzactie in pana la 6 Rate Fara Dobanda.

Cum functioneaza?

Simplu! Faci tranzactii in valoare de minim 200 Lei oriunde si noi iti trimitem un SMS* prin care te banca te informeaza ca poti transforma suma platita in rate.

Exemplu SMS: “Ai platit 200 Lei pe 15 Decembrie la Carrefour cu cardul tau VISA Bancpost. Cu noul serviciu Rate Oriunde alege sa imparti cumparaturile in rate, raspunzand la acest SMS cu textul  RATE ORIUNDE si numarul de rate dorit: 3- 6 Rate Fara Dobanda.” Si tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi cu un SMS ca acesta: “Rate Oriunde 6” si banca se ocupa de transformarea tranzactiei tale in rate.

Ai la dispozitie 3 zile dupa data tranzactiei sa te hotarasti daca vrei sa convertesti suma platita in rate si sa suni la banca sau sa raspunzi la SMS-ul primit.

Daca te decizi sa activezi serviciul telefonic, o poti face printr-un apel la Alo Bancpost  021 308 4306 sau 021 308 4557.

Cum stii ca tranzactia ta a fost impartita in rate?

Vei vedea pe primul extras anularea tranzactiei initiale si prima rata din cate ai ales.

In plus, te bucuri de :

  • Comision 0 la plata, deci nu te va costa nimic in plus sa utilizezi acest nou serviciu
  • Posibilitatea de a realiza tranzactii in Rate Oriunde in lume
  • Limita ta de credit iti va permite sa faci mai multe cumparaturi, intrucat impartirea tranzactiei in rate inseamna o suma de plata lunara redusa

* In cazul in care efectuezi mai multe tranzactii in aceeasi zi, indiferent daca platesti prin POS sau online, vei primi SMS doar pentru tranzactia cu cea mai mare valoare din ziua respectiva. Daca doresti sa imparti si restul tranzactiilor efectuate in ziua respectiva in rate fara dobanda, trebuie sunat la ALO Bancpost: 0213084557 sau 0213084306

Alte detalii despre serviciul Rate oriunde puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *