Serviciile PayPoint, disponibile in magazinele Carrefour din toata tara

sigla_paypointBucureşti, 17 decembrie 2015PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail anunţă semnarea parteneriatului cu Carrefour România. Ca urmare a semnării acestui acord de colaborare, clienţii magazinelor Carrefour beneficiază acum şi de avantajele sistemului PayPoint. Aceștia îşi pot plăti simplu şi rapid facturile de utilităţi, facturile emise de operatorii de telefonie, cablu şi internet, asigurările, ratele.

Plăţile se efectuează printr-o metodă modernă, sigură şi facilă, terminalele PayPoint fiind disponibile în toate formatele de magazine Carrefour prezente pe întreg teritoriul României: în cele 29 de hipermarket-uri Carrefour, în cele peste 100 de supermarket-uri Carrefour Market și în 11 magazine de proximitate Carrefour Express.

Pentru a efectua o tranzacţie, consumatorul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin Carrefour, la punctul cu semnalizare PayPoint și să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. După procesarea tranzacției pe terminalul PayPoint, acesta va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data, locația, furnizorul etc.). Consumatorul nu plăteşte niciun comision pentru tranzacţie şi nici nu este nevoit să efectueze cumpărături în magazin pentru a avea acces la sistemul PayPoint.  

„Parteneriatul semnat cu Carrefour ne consolidează poziţia în segmentul de retail modern şi ne aduce mai aproape de numeroşii consumatori care intră în magazinele Carrefour. Fie că vor merge la supermarket pentru cumpărăturile zilnice sau la hipermarket pentru aprovizionarea săptămânală, consumatorii beneficiază şi de serviciile noastre de plăți, care le vor ușura viața. Suntem mândri de această colaborare, deoarece aducem serviciile PayPoint într-o reţea națională importantă, cu vechime şi credibilitate pe piaţa din România. Avem certitudinea că avantajele sistemului nostru se vor bucura de apreciere şi din partea clienţilor Carrefour, pentru care un singur drum la magazin le va permite să rezolve şi problema facturilor sau a altor tipuri de plăți disponibile pe terminalul nostru”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

„Colaborarea cu PayPoint România este una importantă pentru compania Carrefour, în contextul în care primordial pentru noi este să venim tot timpul în întâmpinarea nevoilor clienților noştri, nevoi ce sunt într-o continuă schimbare. Prin semnarea acestui acord cu PayPoint, ne dorim o colaborare fructuoasă, cu un partener ce dorește constant să ofere servicii inovatoare clienților săi. În același timp, avem încrederea că și clienții noștri vor înțelege avantajele implementării acestui sistem de plăți în toate magazinele Carrefour din țară”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing şi PR Carrefour România.

Sursa: ro-ro.paypoint.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *