Cartelele Digi pot fi reincarcate in reteaua de magazine partenere PayPoint

sigla_digimobilBucuresti, 14 ianuarie 2016 – PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, anunta extinderea parteneriatului cu grupul RCS & RDS, unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, si pe segmentul telefoniei mobile preplatite. Astfel, utilizatorii cartelei Digi isi vor putea reincarca creditul in oricare din cele peste 9.450 magazine partenere PayPoint din toata Romania.
Extinderea parteneriatului dintre cele doua companii confirma succesul de care acesta s-a bucurat inca de la lansarea din 2013, dovada a faptului ca avantajele sistemului PayPoint – comoditatea, proximitatea si programul de lucru prelungit al magazinelor – sunt apreciate de tot mai multi dintre clientii RCS & RDS.
Modalitatea de reincarcare a creditului este extrem de simpla si de comoda: utilizatorul intra in orice magazin cu insemnele galbene PayPoint, solicita reincarcarea creditului pentru cartela Digi, mentioneaza vanzatorului valoarea pe care o doreste si numarul de telefon. Plata este efectuata in numerar, iar creditul este incarcat direct, utilizatorul nefiind nevoit sa introduca in telefon niciun cod secret tiparit pe chitanta!  Intregul proces este simplu, rapid si sigur, consumatorul primind la final si o chitanta cu toate detaliile tranzactiei.
“Inca de la lansarea de acum doi ani a parteneriatului cu RCS & RDS am fost increzatori in reusita lui, iar anuntul de astazi nu face decat sa ne confirme asteptarile. In acest interval, PayPoint a fost aproape de clientii RCS & RDS prin incasarea a milioane de facturi emise de companie si ne bucura foarte mult anuntarea acestei noi facilitati pentru clientii Digi. Avem toata increderea ca acest acord de colaborare se va bucura de aceeasi apreciere din partea consumatorilor si vom inregistra un nou succes,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.
“Parteneriatul cu PayPoint Romania va facilita la nivel national utilizatorilor de cartele preplatite reincarcarea si activarea ofertelor imbatabile pe care Digi Mobil le are in portofoliu. Acestea au fost concepute ca urmare a interesului manifestat de catre clientii nostri care doresc sa isi configureze si sa isi gestioneze singuri pachetele de servicii de comunicatii. Astfel, am decis sa ne adaptam cerintelor utilizatorilor si sa le raspundem cu aceste “instrumente” de comunicare avantajoase, oferind tarife accesibile pentru Optiuni care includ minute si SMS-uri nelimitate, precum si internet mobil de pana la 4 GB” a adaugat Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.
Pentru informatii despre serviciile de comunicatii mobile 3G Digi Mobil prepaid, utilizatorii pot apela numerele de telefon: 031 400 7777 sau *777, disponibile doar in reteaua Digi Mobil. De asemenea, detalii despre serviciile Digi se gasesc pe site-ul rcs-rds.ro, inmagazinele Digi si in Punctele de prezenta RCS & RDS.

Sursa:www.rcs-rds.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *