Sumele de plata pt impozite locale in Mun. Timisoara se pot afla si telefonic

sigla_tmPa pagina Directiei Fiscale a Municipiului Timisoara – www.dfmt.ro – am vazut informatia ca sumele de plata pt impozitele locale (cladiri, terenuri, auto) pt persoane fizice din Timisoara se pot afla si telefonic, accesind sistemul vocal al Primariei Municipiului Timisoara.

Trebuie apelat unul dintre numerele de telefon (cu tarif normal si apelabil din orice retea) 0256308930 pina la 0256308939 si apoi trebuie introdus de la tastatura telefonului (in TONE) CNP-ului persoanei respective si aventual parola de acces (daca persoana respectiva este inregistrata in sistemul de consultare si plata on-line a impozitelor si taxelor locale). Si fara a avea parola respectiva se pot obtine informatiile referitoare la sumele de plata.

O voce sintetica ne va spune suma totala de plata si apoi defalcat pe componente (cladiri, terenuri, auto) care sunt sumele de plata.

Aceleasi informatii se pot afla si online, in baza unui nume si a unei parole obtinute personal de la Directia Fiscala a Municipiului Timisoara (Bd. Mihai Eminescu nr. 2B).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *