Premii pt plata impozitelor locale cu cardurile Visa in perioada 01.02-31.03.2016

sigla_visaIn perioada 1 februarie – 31 martie 2016 se desfasoara promotia “PLATESTE ORICARE IMPOZIT LOCAL SAU TAXA LOCALA CU ORICE CARD VISA SI POTI TRAI FARA GRIJI 10 ANI DE ZILE”. Promotia este organizata de Visa impreuna cu toate bancile partenere din Romania.

Pentru a fi inscrisi la aceasta promotie, participantii trebuie sa efectueze, in perioada 01.02-31.03.2016, plata impozitelor sau taxelor locale cu cardul de debit sau credit Visa,prin una din cele 4 modalitati: prin intermediul terminalului POS situat in locatiile primariilor si a oficiilor postale care accepta plata cu carduri Visa, in locatiile special amenajate Visa, la infochioscurile care permit plata taxelor si impozitelor cu cardul sau online pe www.ghiseul.ro sau pe alte platforme de plata online a taxelor si impozitelor locale. Platile efectuate cu cash/ bani lichizi direct la casieria primariei, platile efectuate prin intermediul ordinului de plata, precum si platile efectuate cu alte tipuri de carduri nu participa la aceasta promotie.

In cadrul acestei promotii se vor acorda 61 premii, constand in:
– un premiu zilnic, fiecare constand intr-un voucher eMag in valoare de 500 lei. In total, in cadrul promotiei se vor acorda 60 de premii zilnice. Voucherul eMag va fi folosit conform termenilor si conditiilor impuse de catre eMag. Extragerile pentru premiile zilnice se vor efectua o data pe saptamana.
– 1 premiu mare constand in suma bruta de 71.315 lei (suma neta 60.000 lei), ce ar putea sa fie echivalentul a 10 ani de impozite si taxe locale si/sau utilitati.

Regulamentul promotiei il puteti citi aici, iar lista cistigatorilor de la extragerile saptaminale o puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *