Wi-Fi gratuit în trenuri

sigla_cfr_calatoriÎncepând din 16 mai 2016, pasagerii care vor călători cu cele mai nou modernizate vagoane ale CFR Călători vor avea posibilitatea de a se conecta gratuit la internet via Wi-Fi, în vagoanele marcate cu ”Orange Wi-Fi Zone”.

Soluția tehnică are la bază Orange Business WI-FI și acces de mare viteză pentru sute de dispozitive conectate simultan. Propunerea operatorului de telefonie mobilă de a derula proiectul pilot în parteneriat a fost acceptată cu deschidere, cu atât mai mult cu cât implementarea nu a necesitat alocare de resurse financiare din partea CFR Călători.

Indiferent de rețeaua de telefonie mobilă utilizată, pasagerii au acces gratuit la internet pe toată durata călătoriei, după ce, în prealabil vor completa un scurt chestionar.

Serviciul este disponibil pe următoarele rute și trenuri: IR 1585 București Nord-Constanța, IR 1586 Constanța-București Nord, IR 1559 București Nord – Buzău si IR 1558 Buzău – București Nord.

Trenurile au o compunere standard de câte 5 vagoane modernizate: un vagon clasa 1, patru vagoane clasa a 2-a, și fiecare dintre acestea va avea semnal Wi-Fi.

Dincolo de provocările pe care le întâmpinăm în activitatea noastră, încercăm ca printr-o politică de îmbunătățire a serviciilor să satisfacem într-o măsură cât mai mare așteptările pasagerilor. Suntem în contact cu oamenii  și considerăm că este important pentru clienți să aibă acces la servicii diversificate, în pas cu evoluția noilor tehnologii. Wi-Fi-ul în tren face parte din gama așteptărilor pe care o parte dintre clienții noștri știm că le au. Acest proiect de test vine tocmai în întâmpinarea lor”, a declarat Directorul General CFR Călători, Iosif Szentes.

Sursa: www.cfrcalatori.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *