Cum sa cumperi online vigneta pt Ungaria prin aplicatia Tpark

sigla_tparkAm cautat recent o modalitate de a cumpara online vigneta pt Ungaria si am descoperit la adresa http://www.tpark.ro/vigneta-ungaria ca se poate cumpara foarte usor online.

TPark a lansat recent acest serviciu de plată prin card bancar, în parteneriat cu Agenția Națională de Plăți Mobile din Ungaria (Nezmeti Mobilfizetési ZRT.). Vigneta pt Ungaria se poate plati prin intermediul portalului online TPark precum și prin aplicația mobilă TPark pentru Android – disponibilă gratuit în Play Store.

Eu am utilizat portalul online TPark. Trebuie introdus numarul de inmatriculare al masinii (fara spatii), data de inceput a valabilitatii, tipul de autovehicul, perioada de valabilitate a vignetei (10 zile, o luna sau 1 an) si tara de inmatriculare a masinii. Apoi se deschide un ecran unde se mai introduce adresa de email si numarul de telefon, precum si datele de facturare (nume, prenume, CNP, Judet, oras, adresa). in partea de jos apare pretul in lei a vignetei. Apoi se apasa butonul verde Plateste si se introduc datele cardului cu care se face plata. Vinieta se primeste pe adresa de email introdusa, dupa confirmarea platii. De asemenea pe aceeasi adresa de email vine si factura pt vigneta (calculata atit in lei cit si in forinti).

Pretul actual al vignetei (pe 10 zile pt autoturisme) cumparate prin aplicatia TPark este mai mic decit cel al vignetei cumparate de la benzinariile MOL din Romania.

1 comment for “Cum sa cumperi online vigneta pt Ungaria prin aplicatia Tpark

  1. 15/06/2016 at 12:07

    Multumim Dan pt post, avem din ce in ce mai multi clienti care cumpara cu aplicatia mobila TPARK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *