Pasarela de la Gara Arad a fost deschisa pt. public!

arad_gara_11.06.2016Am citit recent ca Pasarela din staţia CF Arad a fost deschisă publicului călător in data de 09.06.2016. Gara a fost inaugurata cu mare fast in decembrie 2015 dar fara a fi functionala pasarela care asigura accesul la peroane si care inlocuia vechiul pasaj subteran.

Din cite am inteles punerea in functiune a fost intirziata de lipsa autorizatiei ISU precum si de lipsa unei noi solutii de alimentare cu energie electrica.

Sunt puse in functiune scarile rulante si lifturile din hol precum si cele pt coborirea spre peroane. Simbata 11.06.2016 am fost in Gara sa vad minunea cu ocii mei. M-am plimbat cu scarile rulante si cu lifturile. In holurile de la etaj sunt si mai multe banci pt public. Totul este curat, cel putin deocamdata. Sunt in functiune si tabelele electronice pt Plecari si Sosiri din holul de la parter si din holul de la etajul 1. Anunturile la difuzoare se aud bine si se fac atit in limba romana cit si in engleza. Sa fie chiar o gara europeana? 

Imaginile realizate de mine in 11.06.2016 in Gara Arad le puteti vedea incepind de aici, iar toate imaginile realizate cu lucrarile de modernizare a Garii le puteti vedea aici..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *