Hotel Costa din Bari

Rezervarea la hotel in Bari am facut-o in 04.09.2016 pe booking.com. Rezervarea am facut-o la Hotel Pensione Romeo, iar pretul 3 nopti a fost de 240 euro pt o camera tripla (fara mic dejun).Rezervarea am facut-o cu un card de credit si nu a fost retinuta nici o suma de pe card.

Hotel este situat foarte aproape de Gara Bari (locul unde ajunge autobuzul de la Aeroportul Bari), vizavi de Universitatea Aldo Moro, pe Via Scipione Crisanzio nr 12:

harta_hotel_costa

La receptia hotelului am aflat cu surprindere ca hotelul nu mai are camere si ca ne trimite la Hotel Costa, situat in aceeasi cladire. Pretul pt noul hotel a fost identic ca si cel pt care am facut rezervarea initial pe booking.com. Plata am facut-o cu cardul inainte de a pleca din hotel.

Hotelul are 30 camere dispuse pe 2 nivele:

DSC_7915

Hotel Costa e un hotel de 3 stele. Dotarile erau OK, mai putin faptul ca baia avea doar o usa glisanta. In tot hotelul (inclusiv in camera) era disponibil gratuit internet Wireless. Camera noastra era la etajul 3, iar cladirea avea lift. Interesant era faptul ca la urcare era necesar sa actionam liftul cu o cheie primita impreuna cu cheia de la camera. La coborire nu era nevoie sa fie utilizata cheia respectiva.

Principalul avantaj era situarea lui la 2 minute de mers pe jos Gara din Bari, dar si faptul era la 10-15 minute de mers pe jos de centrul orasului.In plus linga hotel era si un magazin cu produse alimentare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *