Wizz Air modifica dimensiunile permise ale bagajelor de mâna din 29 octombrie 2017

sigla_wizzairAzi 19.07.2017 am citit pe www.wizzair.com ca pt zborurile efectuate după 29 octombrie 2017 pretul pentru un bilet dus includ taxele de aeroport, taxele de administrare si alte costuri obligatorii precum si pretul pentru bagajul de mâna (55 X 40 X 23 cm, max. 10 kg).

In prezent doar un bagaj mic de dimensiuni 42 X 32 X 25 cm poate fi luat gratuit in cabina, iar pt bagajul mare de mina (de dimensiuni 56 X 45 X 25 cm, deci putin mai mari decit dimensiunile mentionate mai sus) se plateste un tarif de 10 – ‎20 Euro​.

Alte detalii despre bagajele de mana si de cala puteti citi aici.

De asemenea la sectiunea Intrebari frecvente am mai gasit si urmaoarea precizare:

Dacă ați rezervat un bagaj mare de mână înainte de data de 19 iulie, iar data călătoriei dumneavoastră este pe sau după data de 29 octombrie 2017, atunci taxa corespunzătoare bagajului mare de mână va fi creditată automat în Contul dumneavoastră WIZZ, pentru a o putea utiliza după bunul plac.

În plus, veți primi în Contul dumneavoastră WIZZ un credit suplimentar de 20% din taxa pe care ați achitat-o pentru bagajul mare de mână, ca parte din această schimbare. Dacă nu doriți să beneficiați de această ofertă sau dacă ați făcut rezervarea printr-o agenție de turism, ne puteți trimite o solicitare de restituire pe cardul dumneavoastră de credit sau în contul bancar. În acest caz, restituirea va consta în suma exactă pe care ați achitat-o pentru bagajul mare de mână.  Rețineți că procesarea solicitării poate dura mai mult timp.

Dacă vă rezervați biletul după data de 19 iulie pentru un zbor din sau după data de 29 octombrie, un bagaj de mână (55 x 40 x 23 cm, max. 10 kg) este inclus în prețul biletului, pentru ca dumneavoastră să nu mai trebuiască să plătiți pentru acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *