Plaja din Olympic Beach

Plaja din Olympic Beac era pe toata lungimea statiunii si era destul de mare in latime. Erau multe zone cu sezlonguri si umbrele de plaja, dar erau si zone unde se pputea face plaja pe nisip, cu mijloace din dotare. Unele plaje cu sezlonguri erau fara taxa dar era nevoie sa cumperi bauturi de la ei (de ex o bere de 330 ml era 3,50 euro), iar altele aveau o taxa fixa pt fiecare sezlong. Noi am gasit o plaja unde se inchiriau cite doua sezlonguri (plus o umbrela) la pretul de 4 euro/zi. Noi am inchiriat trei sezlonguri la un pret total de 6 euro/zi. La prinz, cind plecam la hotel, puneam prosoape pe sezlonguri, astfel incit, dupa-amiaza ne puteam intoarce la acelesi locuri.

Persoana care administra zona de plaja era un tip exact de virsta mea (Iorgos – nascut la 2 saptamini dupa mine) si era foarte amabil. Se ingrijea zilnic de curatenia din zona si am avut surpriza sa primim de la el de citeva ori cite un capucino. Pe plaja era  In fiecare zi aveam rezervate acelesi trei sezlonguri, la marginea zonei, ca sa ne putem sta toti trei sub umbrela. Iorgos stia pe linga engleza si limba sirba si maghiara, asa ca in zona lui erau multi sirbi si unguri. De altfel in toata statiunea erau multi sirbi, care parca erau majoritari intre turistii din statiune. Alaturi de ei erau romani, unguri si chiar si greci.

Iata mai jos un scurt film realizat pe plaja din Olympic Beach:

:

Apa marii era foarte calda, dar in unele zile si in special dupa amiaza erau alge in mare. Algele erau mai ales la mal, iar in larg nu erau asa de deranjante. Exceptind algele de la mal, in larg apa marii era foarte curata, astfel incit baia in mare era o adevarata placere.

Pe toata durata zilei, pe plaja erau vinzatori ambulanti de unde se puteau cumpara gogosi si alte placinte, precum si ochelari de soare, pantofi de sport si diverse genti si posete,

Iata mai jos imagini realizate pe plaja din Olympic Beach in perioada 09-16.07.2017:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *