Vase Pelagica Apartment din Novi Sad

La Novi Sad ne-am cazat la Vase Pelagica Apartment rezervat prin booking.com. Apartamentul era situat intr-un bloc nou si avea inclus in pret si un loc de parcare in curtea interioara a blocului:

DSC_1034_new

Pretul pt 3 persoane a fot de 31,5 euro pt o noapte. Inainte de a ajunge am sunat persoana de contact sa ne spuna de unde luam cheile. Cu un mic ocol fata de indicatia GPS-ului (din cauza unor lucrari de constructii la o cladire alaturata) am ajuns la apartament si am gasit in camera persoana care finaliza curatenia. In 10 minute apartamentul a fost pregatit pt noi si imediat a venit si persoana cu care am vorbit la telefon si ne-a dat cheile de la apartament, de la usa de la intrarea blocului si telecomanda pt a putea intra cu masina.

Era un apartament relativ mic cu doua camere, o mica bucatarie, baie (dotata si cu masina de spalat) si balcon inchis. Bucataria era bine utilata (cu vesela si plite electrice), iar in dormitor era un pat dublu si in camera de zi erau doua canapele extensibile. Era de asemenea si conexiune Wi Fi la internet, care chiar functiona. In camera era o temperatura placuta, iar apa calda in baie era furnizata de un boiler electric.

Apartamentul era situat la 5 minute de mers pe jos de zona pietonala din centru, fiind situat chiar in spatele Sinagogii. In camera am descoperit o carte de vizita a proprietarului din care rezulta ca acesta  are in Novi Sad 6 apartamente de inchiriat , iar acestea se pot inchiria direct prin contactarea proprietarului, la un pret mai mic decit prin booking.com sau prin airbnb.com. Detalii puteti vedea la adresa http://filinapts.com.

Dupa ce ne-am instalat am pornit imedit la explorarea orasului. Se apropia seara si voiam sa-l vedem cit inca era lumina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *