Hunor apartman din Gyula

La Gyula ne-am cazat la Hunor apartman rezervat prin booking.com. Apartamentul era foarte aproape de cetate si de bai in pret si un loc de parcare in curtea interioara a imobilului in care era era apartamentul (practic locul de parcare era acoperit fiind situat sub o parte din cladire):

DSC_1445_new

Pretul pt doua persoane a fost de 60 euro pt doua nopti, la care s-au adugat 6 euro taxa de oras (1,5 euro / persoana / noapte). Inainte de a ajunge am sunat persoana de contact si ne-am intilnit cu ea la apartament. In cladire erau mai multe apartamente de inchiriat care apartineau la proprietari diferiti. Cladirea era cu demisol, parter si mansarda si era construita in adincime spre curte. Apartamentul nostru era situat la mansarda. Era practic o camera relativ mica in care era amenajata si o mica chicineta bine dotata (cu vesela. plita electrica cu inductie, cuptor cu microunde, expreso de cafea si prajior de piine), iar patul dublu era situat in partea de sus a camerei, accesul fiind cu o scara interioara din lemn. Baia era separata de toaleta (o idee interesanta mai ales dimineata). La parter mai era si o masa de patru persoane si o canapea. Era interesant ca incalzirea si apa calda era cu centrala termica cu gaz metan care asigura incalzirea in pardosea. Conexiunea Wi Fi era contra cost (1 euro / zi) dar nu am cumparat, folosind de data asta doar internetul in roaming. A fost prima data cind in cazul cazarii la un apartament a trebuit sa ne scriem datele personale si perioada sederii intr-un caiet al proprietarei, la fel cum se completeaza fisa la hotel. 

Fata de centru apartamentul era la aproximativ 1 km, iar la 100 m era un magazin alimentar Coop. Am vazut ulterior ca are si o pagina web proprie – www.hunorapartman.hu. Cind am rezervat pe booking.com am vazut ca proprietara avea doua apartamente: unul de 2 persoane si unul de 4 persoane. Acum vad ca pe booking.com apare doar apartamentul de 4 persoane.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *