Urmarire expeditie colete emag.ro spre Oficiile Postale

sigla_posta_romanaUtilizez frecvent livrarea coletelor emag.ro la Oficiile Postale. Prefer sa le iau eu cind sunt anuntat si sa nu astept dupa curier. Recent am facut o astfel de comanda si azi 08.01.2018 era termenul la care ar fi trebuit sa ajunga coletul la Oficiul Postal ales. In contul de pe emag.ro livrarea era in starea “Produse pe drum spre punctul de livrare” de vineri 05.01.2018. In partea de jos a acestui ecran era si numarul de AWB de forma CC urmat de 11 cifre.

Am incercat pe pagina www.posta-romana.ro la sectiunea Track & Trace sa introduc acest numar de AWB. Cu surprindere am vazut ca aparea un Raport detaliat cu toate stadiile prin care a trecut coletul. Coletul aparea ca In prelucrare – Oficiul Postal 1, deci practic era ajuns la Oficiul Postal dar nu am primit SMS-ul de informare. In dupa amiaza zilei de azi 08.01.2018 am si fost la respectivul Oficiu Postal si am putut sa ridic coletul.

Atit in contul emag.ro cit si la sectiunea Track & Trace coletul aparea apoi ca si predat la destinatar. Probabil ca undeva s-a blocat programul si nu a mai trimis SMS-ul de informare, pe care l-am primit la comenzile anterioare. Pe emag.ro la pasul “Produse ajunse in punctul de livrare” nu era trecuta data si ora  Numarul de AWB se poate vedea in contul emag.ro si dupa ce coletul a fost predat, daca se apasa pe butonul Istoric livrare de la comanda respctiva.

1 comment for “Urmarire expeditie colete emag.ro spre Oficiile Postale

  1. 09/01/2018 at 19:36

    Cam așa lucrează Poșta Română :). Am pățit și eu cu colet care a stat în OP 10 vreo 2 săptămâni fără să mă anunțe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *