Banca Transilvania lanseaza BT Pay, aplicatie de tip wallet pentru cumparaturi si transfer de bani cu telefonul

sigla_bt1Banca Transilvania lanseaza BT Pay, aplicatie de tip wallet pentru cumparaturi si transfer de bani cu telefonul. Acesta devine portofel digital, schimband experienta la cumparaturi pentru clientii BT care au card de debit sau de credit Visa sau Mastercard, dar si cea de a trimite bani. Aplicatia poate fi descarcata din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android si iOS si presupune adaugarea in format digital a cardurilor.

Lansarea marcheaza doua premiere: BT Pay este primul wallet din Romania care permite plati contactless, bazat pe tehnologie inteligenta de plata Visa Token Service si MasterCard Digital Enablement Service, respectiv este primul portofel digital din Europa de Sud-Est care foloseste serviciul token al Visa.

BT Pay inseamna colectia de accesorii de plata pe care Banca Transilvania le-a lansat pana acum – stickerul, ceasul si bratara contactless -, iar incepand de astazi, si aplicatia wallet.

Cu ajutorul BT Pay, clientii BT pot realiza urmatoarele:

  • Plati in tara si in strainatate, prin aproprierea smartphone-ului de terminelele contactless ale comerciantilor, functionalitate valabila pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermitand accesul NFC (Near Field Communication) pentru terte aplicatii.
  • Transfer de bani intre cardurile proprii si catre alte persoane care au card BT.  
  • Consultarea detaliilor despre tranzactiile realizate cu cardul BT, soldul si, in cazul cardurilor de credit, sumele lunare de plata si punctele de loialitate STAR acumulate.
  • Accesarea ofertelor bancii si campaniilor partenerilor BT din programul STAR, dedicat celor care au carduri de cumparaturi de la Banca Transilvania.  

Partenerii Bancii Transilvania pentru dezvoltarea BT Pay sunt: Visa; Mastercard; Endava, companie britanica de servicii si solutii IT cu o prezenta puternica in Romania si Inside Secure, lider global in securitatea dispozitivelor mobile.

Sursa: www.bancatransilvania.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *