Intrarea gratuita pe Strandul Neptun din Arad la deschiderea sezonului!

Iata ca s-a deschis din nou sezonul pe Strandul Neptun din Arad! Vremea este calda si insorita asa ca este numai buna pt o vizita la Strand. Am citit zilele trecute in mass media locala ca intrarea in zona bazinelor va fi gratuita in primele doua zile din minivacanta de 1 mai (simbata 28 aprilie 2018 si duminica 29 aprilie 2018), iar luni 30 aprilie 2018 si marti 1 mai 2018 intrarea va fi cu plata. Ieri am citit (aici si aici) ca intrarea va fi gratuita in toate cele 4 zile ale minivacantei Interesant e ca pe paginile  primariaarad.ro   si reconsarad.ro nu am gasit nici o informatie legata de deschiderea sezonului si de gratuitatea la intrare. Nici la intrarea de pe pasarela nu am gasit nici o precizare in acest sens, dar am gasit aici afisate atit tarifele pt Strand si Patinoar pe anii 2017, 2018 si 2019 (deci informatie, nu gluma!). Banuiesc ca din cauza problemei gunoaielor, edilii au uitat de Strand….

Am ajuns la Strand duminica 29 aprilie 2018 imediat dupa prinz, venind pe pasarela din spatele Primariei. Intrarea era intr-adevar gratuita si pe strand erau multi oameni care profitau de vremea extrem de prielnica. Am fost placut surprins de curatenia din zona de bazine (din partea stinga a Strandului, spre Micalaca) si de iarba ingrijita (pe unde inca nu s-au pus pavele). In zona aleilor erau chiar si flori! Toate bazinele erau pline cu apa si, cu exceptia celului mare, si de oameni. Am vazut si un loc unde se inchiriau sezlonguri.

In schimb in zona comerciala si in zona bazinelor de copii (dinspre podul Decebal) erau ca si in anii trecuti multe spatii comerciale in paragina, cu exceptia restaurantului Ratio Beach, care era aproape plin. Aleile nu erau la fel de ingrijite, remarcind si lipsa bancilor si a florilor. Bazinele de copii nu erau umplute cu apa.

Iata mai jos imaginile realizate in 29.04.2018 pe Strandul Neptun

Aceleasi imagini (insotite de muzica) le puteti vedea si si mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *