Parcarea in Arad se poate plati si cu cardul bancar

Pe linga modalitatile existente pina acum pt plata parcarii in Mun. Arad (card preplatit, monede si SMS prin aplicatia TPark), de putin timp am vazut ca este posibila plata parcarii cu cardul bancar, tot prin intermediul aplicatiei TPark .

Se poate plati parcarea in toate cele trei zone (A. B si C) si se pot alege intervale de 30 min, 1 ora, 2 ore, 3 ore, 8 ore si intreaga zi pt oricare din cele trei zone. De asemenea se pot plati cu cardul bancar si abonamentele pt 1 luna, 3 luni si un an. De remarcat ca preturile la plata cu cardul sunt apropiate de cele pt plata cu cardul preplatit sau cu monede (sunt doar cu aprox 3-4% mai mari).

Aplicaţi TPark este gratuita si este disponibilă pentru iOSAndroid si Windows;

Dupa descarcarea aplicatiei se alege din meniu Parcare RO / Card. Apoi trebuie parcursi urmatorii pasi:

  1. introducerea numărul de înmatriculare, selectarea orașul și a duratei parcării;
  2. completarea datele de facturare;
  3. introducerea datele cardului;

După finalizarea cu succes a tranzacției, confirmarea plății și factura aferentă acesteia se trimite pe e-mail.

O data introduse datele de facturare si datele cardului acestea ramin memorate, astfel incit, la platile ulterioare nu mai trebuiesc introduse. In acest mod platile ulterioare se pot face mult mai rapid. Se poate asocia orice card emis de o banca din Romania sau de o banca straina, deci in acest mod pot plati parcarea si cetatenii straini. Se pot asocia si mai multe carduri, urmind a se alege din aplicatie  cu care card se va efectua plata. De asemenea se poate asocia acelasi card la mai multi utilizatori (de exemplu in cazul unei familii). Pentru platile mai mici de 50 de lei nu se mai solicita codul 3D Secure, probabil tot in ideea de a face plata cit mai rapida.

Am vazut ca se poate plati parcarea cu cardul si utilizind acest link, fata a instala aplicatia TPark. Plata cu cardul prin aplicatia TPark este deja disponibila in prezent in 11 orase: Alexandria, Arad, Baile Herculane, Constanta, Drobeta Turnu Severin, Mamaia, Mangalia, Pitesti, Timisoara, Tirgu Mures si Zalau.

 

1 comment for “Parcarea in Arad se poate plati si cu cardul bancar

  1. 28/08/2018 at 17:34

    Multumesc pentru informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *