Wizz Air modifica dimensiunile permise ale bagajelor de mâna din 1 noiembrie 2018

Azi 10.10.2018 am primit de la Wizz Air urmatorul mesaj:

Stimate client Wizz Air,

Vă recomandăm să luați la cunoștință modificările importante aduse bagajelor de mână, care ar putea afecta zborul dumneavoastră cu compania Wizz Air. Aceste modificări, menite să crească opțiunile și flexibilitatea, vor intra în vigoare la 1 noiembrie.

Bagaje de mână
În primul rând, unele lucruri nu se modifică: La fel ca înainte, puteți aduce la bord un bagaj de mână gratuit, cum ar fi o poșetă, o geantă de laptop sau un rucsac mic (cu dimensiunile de 40 × 30 × 20 cm) care încape sub scaun.

Principalele modificări aduse bagajelor de mână

  1. Numai clienții cu WIZZ Priority pot transporta un troller (cu dimensiunea maximă de 55 × 40 × 23 cm) pe care îl pot aduce, de asemenea, la bord.
  2. Pentru bagajele înregistrate, introducem o nouă opțiune de 10 kg, pe lângă cele de 20 kg și 32 kg deja existente.

Modificările afectează toate zborurile Wizz Air începând cu 1 noiembrie 2018.

Alte detalii despre bagajele de mana si de cala puteti citi aici.

De asemenea la sectiunea Intrebari frecvente am mai gasit si urmatoarea precizare:

Pentru clienții care călătoresc pe sau după 1 noiembrie 2018 și care și-au achiziționat biletele înainte de 10 octombrie fără WIZZ Priority, la rezervare se adaugă un bagaj de cală de 10 kg gratuit (trebuie să fie predat la biroul de check-in). Pentru clienții care au achiziționat deja bagaje de cală de 20 kg sau de 32 kg, la rezervare se va adăuga noua opțiune WIZZ Priority (pot aduce bagajul la poartă).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *