Cum se poate utiliza aplicatia WhatsApp pe computer

Desi aplicatia WhatsApp este dedicata pt telefoanele mobile smart, exista o metoda simpla si rapida de a o utiliza si pe computer, fara a o mai descarca si pe acesta. Pt acest lucru trebuie facute urmatoarele operatiuni:

 • Deschideti pe calculator pagina https://web.whatsapp.com/;

 • Deschideti pe telefon aplicatia WhatsApp

 • Pe telefon atingeti Meniu sau Setari si selectati apoi WhatsApp Web

 • Scanati cu camera telefonului codul QR din partea dreapta a ecranului calculatorului; daca scanarea este OK, pe ecranul calculatorului apare exact aplicatia WhatsApp asa cum e si pe telefon. Din acest moment puteti sa o folositi direct pe calculator si cu aceleasi functii ca si cea de pe telefon.

De exemplu este util sa o folosim de pe calculator atunci cind vrem sa descarcam fisiere primite in aplicatie sau atunci cind vrem sa trimitem prin aplicatie fisiere pe care le avem in calculator si nu in telefon. Desigur, pt unii dintre noi este si mai usor de scris de pe tastatura calculatorului, decit de pe telefon!

Cind vrem sa nu mai utilizam aplicatia pe calculator, atingeti pe telefon in aplicatia WhatsApp Meniu sau Setari si selectati Deconectați toate dispozitivele / Deconectati.

Exista desigur si varianta de a descarca direct pe calculator aplicatia WhatsApp pt Windows sau MAC.

2 comments for “Cum se poate utiliza aplicatia WhatsApp pe computer

 1. Sorin Popovici
  20/10/2019 at 09:58

  Super, n – am stiut

  • dancioca
   21/10/2019 at 10:25

   Ma bucur ca a fost o informatie utila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *