Cum sa descarci sonorul dintr-un clip video de pe Youtube

Scriam aici acum mai multi ani despre doua modalitati online prin care se poate descarca sonorul dintr-un clip video postat pe YouTube. Intre timp cele doua variante gasite de mine nu mai sunt disponibile, dar au aparut altele, tot online.

Am cautat insa o varianta mai sigura cu ajutorul unui program gratuit care se poate descarca local pe calculator si folosi atunci cind e nevoie. Si am descoperit un program foarte util – Any Audio Converter – pe care il puteti descarca gratuit de aici. Programul are si varianta in limba romana. Exista de asemenea si o varianta cu plata – Apple Music Converter – care costa 39,95 USD.

Pentru a descarca sonorul dintr-un clip video postat pe YouTube (sau pe Vimeo, Facebook, Dailymotion, etc) prima data trebuie descarcat local clipul: se apara butonul Conversia Video / Adauga URL-ul si se introduce adresa URL a clipului. Dupa ce s-a descarcat local clipul (in format .mkv sau .webm) se alege formatul audio dorit si apoi se apasa butonul Convertiti.

In plus fata de aceasta functie se mai pot transcrie video-uri pe DVD-uri, se poate extrade sonorul din video-uri de pe calculator sau de pe CD-uri si se pot transforma fisiere audio sau video in alte formate.. De asemenea se poate si transforma un CD audio in format .mp3, ceea ce poate fi util de multe ori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *