Termeni si conditii

Ultima actualizare: 25 mai 2018

Pagina Dan Cioca – Calatorii, informatii si comentarii, la adresa cioca.ro, este un blog personal scris de mine, Dan Cioca (numele complet Danut Mircea Cioca), și care abordează diverse subiecte precum comunicatii, tehnologie, calatorii, evenimente, comentarii, religie, etc, subiecte despre am ales sa scriu si pt care sper sa gasesc si cititori interesati sa le citeasca. 

Site-ul cioca.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană, indiferent din ce tara se face accesarea acestuia. La articolele publicate pe acest site se pot posta si comentarii. Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu care nu respecta regulile elementare de bun simt, care contin jicniri personale sau la adresa altora si care nu sunt postate pt a aduce o informatie utila pt cititorii acestui site.

Toate fotografiile si filmele care apar pe site, in afara cazului in care este precizata sursa, sunt creatia mea si toate drepturile de autor imi aparțin. Este interzisa copierea lor integrala, iar dacă utilizați in alte site-uri sau pe Facebook fotografii si filme din articolele mele va rog sa includeti un link către articolul respectiv sau catre imaginea sau filmul respectiv.

Va rog sa cititi si Politica de confidențialitate si Politica cookies