Bucuresti – 2011 (8)

Iata ca s-a incheiat si perioada in care am lucrat in Bucuresti ! A fost o experienta interesanta de a lucra zi de zi in capitala Romaniei. Am circulat in traficul mult mai aglomerat decit in orice oras din tara si incet – incet am reusit sa ma adaptez cu el. Am intilnit multi oameni si trebuie sa recunosc ca imi era groaza de reactia bucurestenilor. Dar am intilnit oameni care au inteles ceea ce eu le explicam si in marea lor majoritate au acceptat ceea ce le-am propus. Se dovedeste inca o data ca, de multe ori, ne bazam pe prejudecati si realitatea e mai simpla decit ceea ce ne gindim noi !

E adevarat ca am capatat ceva experienta in relatiile cu locuitorii din Sibiu, Cluj si Alba Iulia, iar acum am avut ocazia sa interactionez cu locuitorii din Bucuresti. Pina acum nu am stat asa de mult in Bucuresti si sincer sa fiu imi era groaza de circulatia din Bucuresti. Dar pinala urma a reusit sa ma adaptez si sa ma obisnuiesc cu agitatia unei capitale…

Am avut ocazia sa stau la Hotelul Razvan, un hotel cu sloganul: Casa ta, departe de acasa. Am vazut ca este intr-adevar asa. Personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte bogat, cum in putine locuri am mai vazut. Masa de prinz si cina variate si de o buna calitate. Seara de seara la restaurant cinta formatia Duo Melodic. O interpreta vocala si un instrumentist la orga electronica intretin atmosfera. Repertoriul este adecvat restaurantului si efectiv se asculta cu placere. Sunt melodii in stilul cafe concert atit din repertoriul romanesc (muzica usoara, populara si de petrecere) cit si din repertoriul international (in engleza, franceza, spaniola si greaca). Efectiv muzica cintata de Duo Melodic se asculta cu placere si face ca timpul petrecut in restaurant sa fie extrem de agreabil.

Va recomand cu caldura sa va cazati in Bucuresti la Hotelul Razvan si sa ascultati in fiecare seara Duo Melodic !

Miine plec spre casa, dupa sapte saptamini de activitate in Bucuresti. A fost o experienta inedita, cel putin pentru mine . Aici se incheie serialul meu despre Bucuresti si sper ca vor urma alte articole.

Pe curind !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *