Drobeta Turnu Severin – mai 2011

In dimineata cele de-a treia zile a delegatiei – 13.05.2011 – am mai avut putina treaba in Tirgu Jiu. Apoi am plecat spre Drobeta Turnu Severin. Drumul a fost destul de bun pina la aproximativ 20 de km de destinatie unde intr-o zona deluroasa cred ca au fost surpari de teren si soseaua era foarte denivelata. Am gasit relativ usor adresa pe care o cautam. Era o zona cu strazi inguste si multe cu sens unic. Am vizitat impreuna cu un coleg si citeva obiective cosntruite sau unde urma sa sa construiasca ceva. Dupa ce am terminat treaba am plecat la drum inapoi spre casa.

Am avut ocazia sa vad Dunarea pe o buna bucata de drum. Pe portiunea de linga Dunare se lucra la sosea si erau multe semafoare intrucit circulatia se desfasura pe un singur sens. Am avut ocazia sa admir Dunarea si Portile de Fier. Prin aceasta zona nu am mai fost cu masina ci doar cu trenul.

M-am intors spre Arad prin Caransebes,  Lugoj – si am mers din nou pe centura – si Timisoara. In Timisoara nu am mai folosit centura intrucit mai trebuia sa ma duc intr-un loc in Timisoara. Seara pe la ora 20 am ajuns cu bine acasa.

In aceste 3 zile am reusit sa vad orase – chiar daca in fuga – pe care nu le-am mai vazut pina acum. Probabil ca o sa mai merg in zona respectiva in functie de lucrarile care or sa apara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *