Bucuresti – mai 2011

Saptamina aceasta – marti 31.05.2011- am pornit (in delegatie)  spre Bucuresti, urmind a ma intoarce prin Craiova si Drobeta Turnu Severin.

Am mers pe ruta cunoscuta Arad – Deva – Sibiu – Rimnicu Vilcea – Pitesti – Bucuresti. Pe drum nu au fost decit citeva portiuni de drum unde se faceau mici reparatii. E bine ca se repara permanent acum cind vine vara si creste traficul pe sosea. Din nou am mers pe centura ocolitoare a Sibiului. De data asta parca erau mai multe masini pe centur

Si pe autostrada Pitesti – Bucuresti am circulat bine. Aici mai erau citeva mici denivelari pe carosabil, dar nu am vazut nici cea mai mica urma de lucrari de reabilitare ! Am ajuns cu bine in Bucuresti, mai repede decit datile anterioare. Circulatia inca nu se aglomerase. M-am cazat din nou la Hotel Razvan. Nu am mai iesit in oras deaorece eram destul de obosit. Seara am avut din nou ocazia la restaurantul hotelului sa ascult formatia DuoMelodic care ii incinta pe cei prezenti cu melodii romanesti si din repertoriul international.

A doua zi de dimineata am plecat spre locul unde am avut o intilnire. Dupa amiaza am plecat spre Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *