Drobeta Turnu Severin – iunie 2011

In cea de-a treia zi a delegatiei – 02.06.2011 am ajuns la Drobeta Turnu Severin. Drumul de la Craiova pina la Drobeta Turnu Severin a fost destul de bun dar trece prin multe localitati. Noroc ca in multe dintre ele limita de viteza este de 70 Km / ora. Pina la Filiasi drumul este comun cu cel pina la Tirgu Jiu.

In Drobeta Turnu Severin am gasit usor adresa cautata, eram pt a doua oara acolo ! Dupa ce am terminat treaba am mers sa maninc  si apoi m-am plimbat putin prin zona centrala a orasului.

In parcul central, Imparatul Traian:

il privea din spate pe Decebal – Regele Dacilor:

Si aici am vazut o veche fintina arteziana:

Cetatea Severinului era in renovare:

In zona centrala am mai vazut citeva cladiri interesante:

Dupa aceasta scurta plimbare am plecat la drum inapoi spre casa. Am avut ocazia sa vad Dunarea pe o buna bucata de drum:

Pe portiunea de linga Dunare se lucra si acum la sosea si erau multe semafoare intrucit circulatia se desfasura pe un singur sens.

M-am intors spre Arad prin Caransebes –  Lugoj – Timisoara. Din nou am mers pe centura Lugojului si a Timisoarei, iar seara pe la ora 21 am ajuns cu bine acasa.

Toate imaginile realizate la Drobeta Turnu Severin in 02.06.2011 le puteti vedea aici.

4 comments for “Drobeta Turnu Severin – iunie 2011

 1. 06/01/2012 at 00:36

  Este cladirea Teatrului nu Cetatea Severinului

 2. 13/01/2012 at 23:11

  Da! Sunt din Severin,,sunt bibliotecara, imi plac mult calatoriile si am citit despre locurile pe care le-ati vizitat.Mi-a placut mult ce ati scris. Si fotografiile sunt frumoase.!Am mii de fotografii pe facebook-ul fetei mele din locurile vizitate cu familia mea. Daca doriti sa le vedeti cautati Ramo Ramona sau scrieti direct pe google,Ramona Gionea.Mie nu imi place sa scriu si nici sa am facebook.Prin urmare le-a pus fiica mea pe adresa ei.O sa mai puna cateva sute de prin Paris Valea Loirei etc..Daca as fi scris la fiecare in parte…Imi place in schimb sa citesc mult si cand plec undeva,plec cu temele facute.

  • 14/01/2012 at 18:17

   Buna seara,
   Ma bucur ca ati citit blogul meu. Prin Turnu Severin am inceput sa trec din vara acestui an, cu treburi de serviciu. M-am oprit putin si in oras si am facut citeva poze. La inceput am pus si eu doar poze pe picasa si apoi am inceput sa scriu pe blog despre locurile in care am fost. Poate o sa scrieti si dvs !
   Inainte de a pleca intr-un loc caut si eu altte pareri de pe diverse bloguri. De multe ori aici gasesc lucruri interesante de vazut.

   Cu stima,
   Dan Cioca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *