Drumul Arad – Oradea = drumul semafoarelor !

Miercuri 08.06.2011 a trebuit sa merg la Oradea. Drumul e tot in reparatie, cred ca de 2 ani e tot in reparatie. Se lucreaza pe multe portiuni, iar pe altele carosabilul e foarte ingust, fiind in lucru o jumatate dintr-o banda (practic se reface integral fundatia pe sectiunile respective). Sunt si portiuni deja refacute si putin largite unde se circula bine. Ce pacat insa ca sunt multe semafoare, pe care mi-am propus sa le numar la intoarcere.

Am plecat dimineata devreme si am parcurs cei 116 Km pina la Oradea in aproape 3 ore. In Oradea am mers in mai multe locuri. Circulatia si acolo e aglomerata dar se circula civilizat. Nu am avut timp sa fac poze, poate altadata.

Dupa amiaza am plecat spre Arad. Am numarat 25 semafoare electrice automate si 6 portiuni de drum cu om pe post de semafor, deci un total de 31 puncte in care circulatia este oprita ! La intoarcere am facut numai 2 ore si jumatate, soseaua nefiind parca asa de aglomerata.

Oare cind o sa se termine acest calvar ? Din cite am citit inteleg ca doar in toamna lui 2012 va fi gata drumul. Ar fi cazul dupa atitia ani de lucru fara prea multe rezultate !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *