Drumul Arad – Oradea – a scazut numarul semafoarelor !

Luni 03.10.2011 am fost din nou la Oradea. Drumul e tot in reparatie, dar fata de data trecuta – in 12.07.2011 – se vad progrese vizibile. Sunt mai multe portiuni cu asfalt terminat si mai putine semafoare. Se lucreaza pe multe portiuni, iar pe altele carosabilul e foarte ingust, fiind in lucru o jumatate dintr-o banda (practic se reface integral fundatia pe sectiunile respective). Sunt in lucru si 3 noi sensuri giratorii, care sunt in faza avansata de constructie, la 3 intersectii importante.

Am plecat dimineata devreme si am parcurs cei 116 Km pina la Oradea in 2 ore si 50 minute. Am numarat 5 semafoare electrice automate si 11 portiuni de drum cu om pe post de semafor, deci un total de 16 puncte in care circulatia este oprita.

In 12.07.2011 erau 17 semafoare electrice automate si 6 portiuni de drum cu om pe post de semafor, deci un total de 23 puncte in care circulatia este oprita. In 08.06.2011 erau 25 semafoare electrice automate si 6 portiuni de drum cu om pe post de semafor, deci un total de 31 puncte in care circulatia este oprita. Rezulta ca numarul semafoarelor e in continua scadere !

La intoarcere drumul a fost mai putin aglomerat si am facut 2 ore si 35 minute.

Sper sa se termine cit mai curind refacerea acestui drum si sa putem circula normal pe acest drum care e in reparatie de 2 ani !

1 comment for “Drumul Arad – Oradea – a scazut numarul semafoarelor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *