Noi facilitati pe site-ul enel.ro – Intreruperi planificate

Luna trecuta am avut o intrerupere de citeva ore a furnizarii de electricitate acasa. Am inteles ca era o lucrare de modernizare la postul trafo din zona.

Am trimis o reclamatie scrisa utilizind formularul de contact din contul My Enel. Am primit un raspuns prompt in care eram informat ca intreruperea planificata a fost anuntata in mass media locala si in sectiunea Distribuţie/Intreruperi planificate de pe site-ul enel.ro.

Intr-adevar am vazut si eu ca intr-un ziar local exista o rubrica zilnica cu intreruperile de curent din fiecare localitate. Cam greu sa le citesti zilnic sa vezi daca nu cumva se va intrerupe curentul si la domiciliu !

Pe site am vazut ca apar toate intreruperile planificate ale furnizarii de electricitate din cauza lucrarilor de modernizare in cele trei regiuni in care opereaza Enel: Banat, Dobrogea si Muntenia. Sunt documente in format .pdf cu intreruperile din fiecare saptamina. Aceste liste le puteti vedea aici. Informatia e utila cu conditia sa o ai inainte de a se intrerupe electricitatea !

Parca era mult mai util sa se puna pe usa blocului un afis cu intreruperea. Astfel informatia ar ajunge direct la cei interesati. Le-am sugerat si celor de la Enel, poate o vor si aplica la un moment dat !

Alte informatii despre Enel puteti citi aici.

.

4 comments for “Noi facilitati pe site-ul enel.ro – Intreruperi planificate

 1. 05/10/2011 at 08:19

  Mulțumesc frumos ptr.ajutor.Doream mai demult să-mi fac cont la Enel .Azi am reușit.

  • 05/10/2011 at 11:36

   Ma bucur ca e OK. Contul chiar functioneaza. Mai nou vin si notificari cu perioada de citire a contorului, emiterea facturii si plata facturii la termen.

 2. domnar
  05/11/2011 at 22:05

  mai putea ajuta si pe mine sa gasesc codu ENELTEL ca nu il gasesc nicaria

  • 05/11/2011 at 22:37

   Buna seara,
   Codul Eneltel il gasiti in partea dreapta sus a facturii, pe primul rind. Sub el este INFO ENELTEL: 0800070809. De asemenea il gasiti in partea de mijloc – dreapta a facturii, la Informatii necesare platii.
   Codul Eneltel este un numar cu 9 cifre.

   Cu stima,
   Dan Cioca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *