Myline de la E.ON – 15.12.2011

Am intrebat pe adresa de email suport.myline@eon-romania.ro daca contul Myline de la E.ON se poate activa si pt persoanele juridice. Am primit raspunsul de mai jos:

Portalul Myline se adreseaza doar clientilor casnici E.ON, persoane fizice, consumatori de energie electrica si/sau gaze naturale.

Se are in vedere ca acest portal sa devina disponibil si consumatorilor de energie electrica si/sau gaze naturale noncasnici, persoane juridice.

In acest moment la crearea contului de utilizator informatiile solicitate sunt corespunzatoare persoanelor fizice.

Deci inteleg ca acum Myline este disponibil doar pt clientii casnici si ca in viitor va fi disponibil si pt clientii persoane juridice.

Alte informatii despre E.ON puteti citi aici

3 comments for “Myline de la E.ON – 15.12.2011

 1. Marcel Maftei
  01/06/2012 at 18:03

  Revin cu intrebarea:De ce nu pot introduce strada pentru a-mi deschide cont?Eu vreau sa introduc urmatoarea adresa:Jud:IASI,Oras:PASCANI,STR:Izvoarelor,NR 3,Bl.B18,Sc.B,Ap.3.Incercati si voi.ALOOOO…Aveti pretentie ca sinteti firma serioasa.Dovediti acest lucru.

 2. O RUSINE
  28/11/2012 at 18:20

  Bai nenorocitilor.Sa va ia Dracu,mai putin stateam fara curent electric pe timpul lu Ceasca.Ati venit voi criminalilor si ne tineti prin intuneric,mai mult vorbim cu robotu decat cu voi dracu sa va aiba in grija si cei care v-au dat energia tarii unor nenorociti care-si bat jac de acest popor.Oare pina cand?Locuiesc in Pascani,si nu ai cui sa te adresezi pentru faptul ca ramai prin intuneric,se strica aparatele din locuinta,nu ai cu cine vorbi,toti sint niste aroganti,umbla cu masinile peste tot numai in interes de servici nu,si cred ca sint satisfacuti sa ne lase penoi cei din zona vale,mai precis Bl c18,B18,C17,s.a.m.d,,cu toate ca noi achitam facturile la timp.Care sint motivele de va bateti joc de noi?Cine ne protejeaza pe noi consumatorii in fata unor nenorociti ca voi,care va permiteti sa va jucati cu nervii nostri?Eu vreau ca in seara asta,sa primesc ajustare la factura pentru disconfortul creat de catre voi firma de cacat ce sinteti.Va solicit explicatii de ce am stat cel putin 30 de min prin intuneric si nu mi-am putut continua afacerea ca voi nu sinteti in stare de nuimic decat de incasat facturi si nu de a da explicatii.Gata s-a terminat excroci inputiti si nenorociti ce sinteti.Mai aveti pretentii ca sinteti nemti,Sa va ia dracu.Vreau raspuns la cele prezentate.Acelasi tex il voi trimite si protectiei cumparatorului…careeeeee..cu siguranta,nu v-a face nimic…Si atunci m-a intreb ca cetatean onest al Romaniei:Cine ne protejeaza pe noi populatia in fata acestor cretini cum ar fi EON.?

  • 28/11/2012 at 20:28

   Buna seara,

   Sunt doar client E.on, la fel ca si dvs, nu lucrez acolo.
   Eu doar am semnalat ceva care mi s-a parut util si pt alti cititori care au servicii de la Eon Gaz.
   In toate articolele m-am referit la Eon Gaz si nu la partea de electricitate. In zona mea (Arad) electricitatea este furnizata de catre Enel.

   Cu stima.
   Dan Cioca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *