Notificare prin SMS pt tranzactii mai mari de 100 lei cu cardul de credit Visa de la Bancpost

Zilele trecute am primit am primit un SMS de la Bancpost in care eram informat ca din 09.01.2012 voi primi gratuit, notificare prin SMS pt toate tranzactiile cu cardul de credit Visa de la Bancpost ce depasesc 100 lei.

Serviciul este foarte util tinind cont de faptul ca acest tranzactiile efectuate cu acest card inca nu se pot vedea pe Internet Banking (Fastbanking) de la Bancpost.

Si pina acum erau monitorizate toate tranzactiile in functie de istoricul de plata. Daca se observau tranzactii suspecte banca contacteaza telefonic clientul pentru confirmarea tranzactiei in cauza.

Recent am primit si eu un telefon de la Bancpost in care in care eram informat ca un hotel din strainatate incearca sa imi ia o anumita suma din cardul de credit. Noroc ca nu aveam suma respectiva in card ! Culmea era ca in acel moment suma era deja luata de pe card de acelasi hotel (si nu am vazut decit atunci cind mi-a venit extrasul de cont), comanda era anulata si trebuia sa-mi returneze suma, nu sa incerce sa mi-o mai ia inca o data !

2 comments for “Notificare prin SMS pt tranzactii mai mari de 100 lei cu cardul de credit Visa de la Bancpost

  1. 14/01/2012 at 14:17

    Vor sa mai suga niste bani.

    • 14/01/2012 at 18:11

      In SMS se mentioneaza ca notificarea este gratuita. Sper sa fie intr-adevar asa ! O sa scriu pe blog cind primesc prima notificare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *